24.11.2024
You can use WP menu builder to build menus

24.09.2013

9 αξιολ., M.O. : 4,56
05
2-4

Πρέπει να είναι το πιο όμορφο ντιπ του κόσμου! Το απόλυτο λευκό της φέτας «σπάει» το βαθύ μοβ του παντζαριού και μας δίνει ένα εκθαμβωτικό ροζ-φούξια χρώμα, που παρόμοιό του μπορεί να έχει μόνο η τελευταία βέσπα της Barbie.

Επίσης είναι πολύ εύκολο, γίνεται γρήγορα, και εντυπωσιάζει σε όποιο τραπέζι και αν το βάλετε. Για τη γεύση δε νομίζω να χρειάζεται να σας πω! Φαντάζεστε…

Υλικά

180 γρ. παντζάρια μαγειρεμένα (περίπου 3 μικρά. Εγώ παίρνω αυτά στο σακουλάκι σε κενό αέρος)

80 γρ. τυρί φέτα

1 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ξύδι (αν σας αρέσει η γεύση του ξυδιού, αν όχι και τόσο, αρχίστε με μισή κουταλίτσα κ προσθέστε αργότερα αν χρειαστεί)

1/2 κ.γ. ξερή ρίγανη

Μια πρέζα αλάτι (περίπου 1/8 κ.γ.)

Μια λίγο μεγαλύτερη πρέζα φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι (περίπου 1/4 κ.γ.)

Βήμα 1

Κόψτε τα παντζάρια σε κομμάτια, βάλτε τα σε ένα μπλέντερ, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Τόσο απλό!

9 αξιολ., M.O. : 4,56
Link Love

Το ντιπ και το παντζάρι
Ντιπ Παντζαριού από τη Μικρή Κουζίνα
Beet Hummus από το Simply Recipes (στα Αγγλικά)
Red Beet & White Bean Hummus από το Weelicious (στα Αγγλικά)
Τσιπς Κόκκινων και Κίτρινων Παντζαριών με Πικάντικο Ντιπ Ξινής Κρέμας από το My Little Expat Kitchen

Πώς σας φάνηκε; Αφήστε μου σχόλιο!

2 Σχόλια

  • Απάντηση
    Lia
    11/11/2013

    Η τελευταία βέσπα της Barbie!!! :):):) Ωραίοοο το ντιπ!!! θα το δοκιμάσω!!!