Νηστίσιμα Γλυκά Μάφινς με Αβοκάντο και Λεμόνι
Ζουμερά και αφράτα νηστίσιμα μάφινς, φτιαγμένα με αβοκάντο και ελάχιστο λάδι. Το αβοκάντο δεν διακρίνεται, και η γεύση των μάφινς είναι ελαφριά και ανοιξιάτικη, χάρη στο μυρωδάτο λεμόνι.
Είμαι πολύ περήφανη για τα συγκεκριμένα μάφινς. Είναι συνταγή δική μου, και επειδή η ζαχαροπλαστική δεν συγχωρεί τα πολλά πειράματα, χάρηκα πολύ όταν τα πέτυχα όπως τα ήθελα.
Η συνταγή δημιουργήθηκε για το Χωριό, το brand της Μινέρβα με τα υπέροχα λάδια, βούτυρα και τυριά. Όσοι με παρακολουθείτε στο Facebook θα έχετε ίσως ήδη δει πως συνεργάστηκα με την εταιρία κατά την περίοδο της Σαρακοστής. Οι συνταγές δεν ήταν νηστίσιμες, εκτός από αυτή που μοιράζομαι σήμερα, αλλά δεν περιείχαν κρέας. Δεν γίνεται να συνεργάζεσαι με εταιρία που παράγει τόσο ωραία γαλακτοκομικά προϊόντα και να μην τα χρησιμοποιήσεις στις δημιουργίες σου! Σιγά σιγά θα ανεβάσω και τις υπόλοιπες. Ξεκινάω με τα νηστίσιμα μάφινς μιας και είναι Μεγάλη Εβδομάδα. Δοκιμάστε τα τώρα, ή οποτεδήποτε, δεν θα σας λείψει τίποτα στη γεύση τους. Για τον καφέ, το τσάι, για σνακ ή ακόμα και για πρωινό.
Έχω ένα πολύ ώριμο αβοκάντο λες;;
Καλή Ανάσταση.
Ξανθή μου τα δοκίμασες τελικά; Ελπίζω όπως και να έχει να απόλαυσες το αβοκάντο!