Σαλάτα Σπανάκι Ρόκα με Πορτοκάλι, Καρότο και Ωμό Παντζάρι
Μια φρέσκια και δροσερή σαλάτα με σπανάκι, ρόκα, καρότο και παντζάρι περασμένα στο spiralizer, πορτοκάλι, αμύγδαλα, κράνμπερις και ένα ιδιαίτερο dressing με χυμό πορτοκαλιού. Γήινοι γευστικοί τόνοι, ζωηρά αρώματα και όμορφα χρώματα!
Η δεύτερη συνταγή μου από το Πασχαλινό αφιέρωμα στο περιοδικό Real Taste είναι μια νόστιμη και πολύ δροσερή σαλάτα. Με ανοιξιάτικα χρώματα, ιδιαίτερες γλυκόξινες αλλά και γήινες γεύσεις, τραγανή υφή και εντυπωσιακή παρουσίαση (επιτρέπεται να το πω αυτό για την δική μου σαλάτα;!).
Σύμμαχός μας το spiralizer που τέτοια εποχή έχει την τιμητική του, μιας και μας δίνει τη δυνατότητα να τρώμε υγιεινά και ελαφριά αλλά καθόλου βαρετά! Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ χαζεύω τα όμορφα σπιράλ που βγάζει. Νομίζω πρέπει να κάνω περισσότερες συνταγές με το αγαπημένο μου αυτό γκαντζετάκι. (Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, ή για να παραγγείλετε, δείτε εδώ)
Στις σημειώσεις αναφέρω κάποια τιπς για καλύτερη διαχείριση χρόνου, αν θέλουμε να συμπεριλάβουμε την σαλάτα σε κάποιο γιορτινό τραπέζι. (Η πρόταση αυτή ήταν στο Πασχαλινό τεύχος του περιοδικού και θεώρησα χρήσιμα τέτοια μικρά τιπς.) Τα βάζω κι εδώ να υπάρχουν!
Ελπίζω να σας αρέσει η σαλατίτσα. Αν τη δοκιμάσετε βγάλτε μια φωτογραφία να τη δω κι εγώ! (χρησιμοποιήστε το tag #thefoodiecorner στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σας βρω)
Ζωγράφισες πάλι! φαίνεται πραγματικά υπέροχη 🙂
Ωωω, ευχαριστώ Ευγενία!!! 🙂 xx