Σπιτική Ροζ Λεμονάδα με Παντζάρι και Τζίντζερ
Ανεβάζουμε την κλασική σπιτική λεμονάδα σε άλλο επίπεδο, προσθέτοντάς της τους διακριτικούς, γήινους τόνους του παντζαριού και την εκρηκτική σπιρτάδα του τζίντζερ. Γλυκιά, γευστική, πανέμορφη και απόλυτα ξεδιψαστική!
Το δέντρο μου έχει ακόμα λεμόνια, και μάλιστα έχουν αρχίσει να πέφτουν από μόνα τους. Είναι λοιπόν η περίοδος πανικού που με πιάνει, όταν συνειδητοποιώ πως πρέπει να βρω τρόπο να τα αξιοποιήσω όλα. Και σύντομα! Δεν αντέχω να τα βλέπω να πηγαίνουν χαμένα.
Τώρα το Σαββατοκύριακο λοιπόν θα κοιτάξω να βρω χρόνο να τα στύψω. Ή τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο. (Δεν υπόσχομαι τίποτα ε;) Αν τα καταφέρω, θα φτιάξω σίγουρα μερικές δόσεις αυτής της όμορφης, ροζ λεμονάδας. Ίσως και μια ακόμα δόση αυτής με το τσάι earl grey που έφτιαξα πρόπερσι. Θα βάλω τον συμπυκνωμένο χυμό στην κατάψυξη και όταν έχω όρεξη για σπιτική λεμονάδα, θα την έχω έτοιμη σε λίγα λεπτά!
Σε άλλα νέα, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα μου στο Facebook να δείτε λεπτομέρειες για ένα σεμινάριο που θα γίνει στο The Good House. Αν σας ενδιαφέρει η φωτογραφία φαγητού, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε για styling, props, φωτισμό, φωτογραφία και πολλά ακόμα! Στις 9 Ιουνίου!
H λεμονάδα μας…
Κανένα Σχόλιο