Πουτίγκα Τσουρεκιού με Κρέμα Λεμονιού και Φρούτα του Δάσους. Για το τσουρέκι που περίσσεψε.
Μια υπέροχη, ζουμερή και πανεύκολη πουτίγκα με τσουρέκι, δροσερή κρέμα λεμονιού και γλυκόξινα φρούτα του δάσους. Ο πιο νόστιμος τρόπος να αξιοποιήσουμε το τσουρέκι που περίσσεψε.
Η τρίτη συνταγή της σειράς «αξιοποιούμε το περίσσευμα» για το φετινό Πάσχα. Το τσουρέκι ξέρω πως δύσκολα πάει χαμένο, συνήθως τρώγεται όλο, αλλά οι τελευταίες φέτες ίσως και να μην είναι οι πιο φρέσκιες, σωστά; Και πόσο πια σκέτο τσουρέκι να φάει κανείς με τον καφέ του;
Φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε ένα τσουρεκάκι στην άκρη, στην ανάγκη κρύψτε το κάπου, και φτιάξτε αυτή την πουτίγκα μερικές μέρες αργότερα. Αξίζει πραγματικά.
Δροσερή κρέμα με γεύση λεμόνι, ανοιξιάτικες γλυκόξινες γεύσεις φρούτων του δάσους, και ζουμερό μαστιχωτό τσουρέκι. Συνδυασμός από τους δυνατούς!
{Τις πρώτες συνταγές της σειράς, καθώς και κάποια στοιχεία για την σπατάλη φαγητού και το υδατικό αποτύπωμα τροφίμων, θα τα βρείτε εδώ και εδώ. Υδατικό αποτύπωμα αλευριού: 1,850 λίτρα ανά κιλό}
Να έχετε ένα υπέροχο Πάσχα, να φάτε νόστιμα φαγητά και να ξεκουραστείτε. Σας στέλνω τις πιο ζεστές ευχές μου για Καλή Ανάσταση!
Κανένα Σχόλιο