Εύκολο Lo Mein με Σολομό, Σπαγγετίνι Ολικής και Νούντλς Λαχανικών
Εύκολο και νόστιμο πιάτο με ασιατικό αέρα. Σολομός ψημένος στο γκριλ, κολοκυθάκια και καρότα περασμένα από το spiralizer ώστε να γίνουν νούντλς, και σπαγγετίνι ολικής άλεσης. Όλα αγκαλιασμένα με υπέροχη σάλτσα από φυστικοβούτυρο και σόγια.
Το κλασικό Lo Mein είναι κινέζικο πιάτο με νούντλς, λαχανικά, σάλτσα με βάση τη σόγια και κάποια πρωτεΐνη (μοσχάρι, κοτόπουλο, γαρίδες κλπ). Εδώ έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε τα υλικά να είναι προσβάσιμα και η συνταγή εύκολη.
Το αποτέλεσμα είναι κάτι μεταξύ μιας πλούσιας σαλάτας και ενός νόστιμου πιάτου ζυμαρικών, ανάλογα πως θα ετοιμάσουμε τα λαχανικά μας.
Μια πολύ καλή επιλογή για γεύμα κάποια καθημερινή, που δεν έχουμε χρόνο για πολλά αλλά θέλουμε κάτι εύγευστο και πέρα από τα συνηθισμένα.
Αν δεν έχουμε spiralizer μπορούμε να κόψουμε τα λαχανικά σε λεπτές λωρίδες με κοφτερό μαχαίρι, ή να χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε πατάτες για να φτιάξουμε «κορδέλες». Ή να παραγγείλουμε spiralizer από εδώ!
§
Κανένα Σχόλιο