Γλυκό Κράμπλ Αχλαδιού με Γκοργκονζόλα
Ένα ιδιαίτερο γλυκό, βασισμένο στον απίθανο συνδυασμό αχλαδιού και γκοργκονζόλας. Στο κράμπλ έχω προσθέσει και βρώμη όπως συνηθίζω, για να το τρώω για πρωινό. Αφού έχει δημητριακά. Τι; Όχι;
Ίσως σας φανεί περίεργο το συγκεκριμένο γλυκό. Γκοργκονζόλα σε κράμπλ; Κι όμως. Η γκοργκονζόλα είναι ένα αρκετά γλυκό τυρί, και πάει εξαιρετικά με το αχλάδι. Παλαιότερα είχα δοκιμάσει ένα κράμπλ με σύκο και γκοργκονζόλα, που ήταν απίστευτο, κι έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πειραματιστώ και με το αχλάδι. Το αποτέλεσμα δεν με απογοήτευσε καθόλου. Αλλά προσοχή, η συνταγή απευθύνεται σε λάτρεις του τυριού! Μπορείτε αν θέλετε να το παραλείψετε, και θα έχετε ένα απλό αλλά νόστιμο κράμπλ αχλαδιού. Στην περίπτωση όμως αυτή θα σας πρότεινα αυτό εδώ που έχει και σοκολάτα!
Αλήθεια, ποιος είναι ο πιο περίεργος συνδυασμός τυριού που έχετε δοκιμάσει;
Κανένα Σχόλιο