Ομελέτα Φούρνου με Σπανάκι, Ντοματίνια και Ανθότυρο
Μέρες που είναι όλοι θέλουμε ευκολία στην κουζίνα και ελαφρύ φαγητό, σωστά; Μια ομελέτα φούρνου είναι ιδανική λύση για ένα απλό αλλά γευστικό γεύμα, που θα μας χορτάσει χωρίς να μας βαρύνει.
Καταρχήν όμως… Καλή Χρονιά! Με υγεία, χαρούμενες στιγμές και καλό φαγητό! Σας ευχαριστώ όλους που μου κάνετε παρέα εδώ στη γωνιά μου, και ελπίζω πως το 2017 θα βρείτε (να τολμήσω να πω «και πάλι»;) συνταγές που θα σας εμπνεύσουν και θα σας ενθουσιάσουν!
Η χρονιά ξεκινάει με αγαπημένο πιάτο, και αγαπημένη συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος για τη σειρά #MadewithAB. Η ομελέτα φούρνου είναι από αυτά τα φαγητά που συχνά μας βγάζουν από τη δυσκολία του «τι θα φάμε σήμερα» και που βοηθάνε στο να χρησιμοποιήσουμε υλικά που βρίσκονται στο ψυγείο και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Σηκώνει πραγματικά άπειρους συνδυασμούς. Εδώ θα δούμε όμως μια light εκδοχή, μιας και αυτές τις μέρες όλοι νιώθουμε κάπως πιο φαγωμένοι από όσο θα έπρεπε!
Τα υλικά μας είναι απλά και τα βρίσκουμε εύκολα στο σούπερ μάρκετ. Τα βασικά μας είναι σπανάκι έτοιμο πλυμένο (δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία), ντοματίνια αγαπημένα (πόσο χαίρομαι που τα βρίσκουμε όλο το χρόνο) και ανθότυρο (τόσο νόστιμο που δύσκολα πιστεύουμε ότι είναι και αθώο). Μια βόλτα από ένα κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος και είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε μια εύκολη, ελαφριά και χορταστική ομελέτα φούρνου! Δείτε πόσο απλό είναι στο βιντεάκι μας.
Κανένα Σχόλιο