Πενάκι Φούρνου με Σπανάκι και Μανιτάρια
Αγαπημένα ζυμαρικά φούρνου με φρέσκο σπανάκι και υπέροχα μανιτάρια πορτομπέλο, ψημένα σε πλούσια σάλτσα μπεσαμέλ. Ένα φαγητό που μου θυμίζει τα παιδικά μου πάρτι!
Σας αρέσουν τα ζυμαρικά φούρνου; Εμένα πολύ. Αν δείτε εδώ στο μπλογκ έχω αρκετές συνταγές με διάφορες παραλλαγές. Είναι ένα από τα πιάτα που μας έφτιαχνε η μαμά μου στις γιορτές και τα πάρτι μας. Τότε ήταν απλές οι γεύσεις, τυριά και κρέμα κυρίως, που από μόνα τους είναι πραγματικά υπέροχα. Εγώ όμως επειδή τρώμε συχνά, κάνω τους πειραματισμούς και τις παραλλαγές μου. Όπως εδώ που έβαλα σπανάκι και απίθανα μανιτάρια πορτομπέλο – χορτοφαγική επιλογή που δεν υστερεί σε τίποτα από ένα πιάτο με κρέας. Αν βέβαια κάτι παραμένει ίδιο τόσα χρόνια μετά, αυτό είναι το ίδιο το ζυμαρικό. Ε ναι, MISKO.
Το ξέρετε ότι η MISKO γιορτάζει φέτος τα 90 της χρόνια; Το φαντάζεστε; 90 χρόνια είναι πολλά. 90 χρόνια μια από τις δημοφιλέστερες μάρκες τροφίμων, και από τις πιο αναγνωρίσιμες. Με σλόγκαν όπως το θρυλικό «Ακάκιε…», έχει αποτυπωθεί για τα καλά στο μυαλό πολλών γενεών. Γιορτή λοιπόν φέτος, και η MISKO μοιράζει δώρα μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό. Λεπτομέρειες θα βρείτε στις πολυσυσκευασίες με το σχετικό φυλλάδιο. Και ξέρετε τι άλλο θα βρείτε στο φυλλάδιο; Αυτή τη συνταγή!
Είναι πραγματικά μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε τέτοια ενέργεια. Αν μου το έλεγε κανείς πριν 10 χρόνια πως μια δική μου συνταγή θα φιγουράριζε στις σελίδες φυλλαδίου της MISKO θα έβαζα τα γέλια. Και να που έγινε. Ψάξτε τις ειδικές αυτές συσκευασίες, αξίζει να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Και αν δεν κερδίσετε, θα σας μείνουν 8 υπέροχες συνταγές από food bloggers και άλλους γνωστούς! Αν και με τόσα δώρα, πραγματικά είναι μεγάλες οι πιθανότητες να είστε τυχεροί. Καλή επιτυχία!
Πάμε να δούμε την συνταγή;
Κανένα Σχόλιο